Stichting De Zevenhoek bijzondere samenwerking met Steven Boink

Willem Hoppenbrouwers | 12 juni 2017
Stichting-De-Zevenhoek-bijzondere-samenwerking-met-Steven-Boink

Een mooie samenwerking tussen Stichting De Zevenhoek en Steven Boink als vrijwilliger bij het realiseren van dit bijzonder ouderinitiatief.

Steven: In de zomer van 2016 is mij gevraagd of ik een bijdrage zou willen leveren aan project De Zevenhoek in Tilburg. Dit is een ouderinitiatief om kinderen met een verstandelijke beperking zelfstandig te laten wonen (Stichting De Zevenhoek).

Dit was voor mij een goede manier om mij maatschappelijk in te zetten vanuit mijn eigen vakgebied. Nu bijna een jaar later hebben de deuren van De Zevenhoek zich officieel geopend. Wat deze ouders voor elkaar hebben gekregen daar mogen ze trots op zijn.


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358