Winter BBQ bij Bouwatelier 013

Willem Hoppenbrouwers | 13 januari 2018
bouwatlier_013_winter_BBQ_2018

Zoals ieder jaar organiseren we bij Bouwatelier 013 een winter BBQ voor alle huurders. Ook dit jaar was het weer een gezellige avond met een speciaal tintje omdat we tegelijk een lezing van Trendprofessional Monique van Oers kregen. Ze gaf ons een inkijk in welke ontwikkelingen er gaande zijn en voor welke opgave we de komende jaren staan. En wat kan dit betekenen voor mijn vakgebied?

Monique van Oers verteld het in haar Trendpresentatie waarbij het gaat over bouwen van steden en woningen. Monique geeft ons een kijkje in de wereld van de technologische ontwikkelingen. Niet alleen techniek maar ook ons gevoel, wat vinden we belangrijk legt ze uit in haar presentatie. Hoe willen we wonen en wat vinden we belangrijk als het gaat om ons werk?

Een voorbeeld dat naar voren kwam in haar presentatie was de opkomst van de robotisering, big data en the internet of things. Onderwerpen waar we als samenleving over na moeten denken.

Tijdens de presentatie en ook nog na de presentatie werd er volop gesproken en nagedacht over de toekomstige ontwikkelingen. Leuk en inspirerend om zo met elkaar in gesprek te zijn.

Wil je meer weten over Monique van Oers neem dan contact op via e-mail info@moniquevanoers.nl of telefoonnummer 06 - 8239 9771. Ben je geïnteresseerd in een werkplek bij Bouwatelier 013 neem dan een kijkje op de website www.bouwatelier013.nl

Bouwatelier 013 - De werkbanken bij woodskepping

Bouwatlier 013 winter BBQ 2018



Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358