Even voorstellen: Marc van Puik Verhaal

Willem Hoppenbrouwers | 12 januari 2021
Marc van Puik Verhaal aan het werk

Wat doe je?

Sinds een jaar of 20 inmiddels ben ik tekstschrijver/copywriter, veelal voor reclame- en communicatiebureaus. Sinds pak ‘m beet 2,5 jaar schrijf ik zelfstandig onder de naam Puik Verhaal. Die naam is erg handig voor als mensen vragen wat ik eigenlijk doe, vooral ook omdat ik graag overal een verhaal van maak. Ook van mijn bedrijfsnaam dus.

Hoe was je eerst gehuisvest?

Ik huur voor een dag in de week een plek bij BouwAtelier013. De rest van de week werk ik thuis op zolder, dat is voor mij dé ultieme prikkelvrije werkomgeving. Maar na een dag of vier thuis, komen de muren doorgaans op me af. Dan is het BouwAtelier een fijne plek om naartoe te vluchten.

Waarom ben je BA013 gekomen? En wat probeer je te bereiken hiermee (of heb je al bereikt):

Verandering van spijs doet schrijven. Thuis is ook maar thuis en ook al kan ik prima met mezelf uit de voeten, een andere werkplek is zeker goed voor de afwisseling. De sfeer is er fijn. Leuke mensen die in een totaal ander werkveld zitten. En de wandeling ernaartoe, die is ook niet verkeerd.


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358