Even voorstellen: Miriam van ElementM

Willem Hoppenbrouwers | 13 november 2020
Miriam van ElementM

Door Willem Hoppenbrouwers 13-11-2020

Huurders aan het woord

Miriam van ElementM huurt inmiddels al een paar maanden een vaste werkplek. Vorige week heb ik eens een kop koffie gedronken met Miriam. Ik maakte gebruik van deze gelegenheid om te vragen wat ze nu precies doet. Lees hieronder een beknopt verslag van het interview.

Willem: Hoi Miriam, nogmaals welkom bij bouwatelier 013. Kun je ons in het kort vertellen wat jij precies doet?

Miriam: Ik werk als zelfstandig marketing communicatie projectmanager. Ik heb een passie voor projecten met een innovatieve, circulaire en maatschappelijke doelstelling. Deze week is de geheel vernieuwde website van het KNCV Tuberculosefonds gelanceerd. Deze heb ik ingericht en ik ben er enorm trots op. Voor een andere innovatieve B2B opdrachtgever verzorg ik de communicatie. Vooral het samenwerken met een team vind ik inspirerend en verrijkend. Ik mis nu wel de fysieke overlegmomenten. Dat los ik op door minder te mailen en sneller te bellen en uiteraard zijn er de online meetings.

Willem: Leuk. Mooie site van KNVC Tuberculosefonds. Ik begrijp dat je daar trots op bent. Ben ook benieuwd waar je je werk eerst deed?

Miriam: Voor de corona tijd werkte ik twee dagen op locatie. De rest van de week werkte ik thuis. Ik had een werktafel in de keuken, omdat ons huis vol is met drie kinderen en hun aanhang. Nu mijn vriend ook thuis werkt, hij heeft mijn werktafel in gebruik. Ik werkte aan de eettafel, maar dat betekende dat ik steeds alles op moest ruimen.; ik werk op een IMac… Ik miste ook de dynamiek van nieuwe mensen om mij heen.

Willem: Klinkt als een drukke plek. Is dat de reden waarom je naar Bouwatelier 013 bent gekomen?

Miriam: Al een tijdje was ik op zoek naar een vaste externe werkplek. Ik dacht dat het Bouwatelier 013 alleen voor mensen was bedoeld die bouw gerelateerd werk doen. Maar dat is helemaal niet zo. Juist de diversiteit van de mensen is heel leuk en inspirerend. Het is fijn om ‘s morgens naar kantoor te gaan. Ik kan me hier beter concentreren en heb hier een veel betere werkflow.

Willem: Bedankt voor je antwoorden en leuk om eens een kop koffie met je te drinken. Ben ook blij te horen dat je hier een betere werkflow hebt.

Ben je zelf benieuwd of Bouwatelier 013 ook een geschikte werkplek is voor jou? Bel me dan op 06-22 52 43 58 of stuur een mail naar info@bouwatelier013.nl

 

Groetjes Willem


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358