Sharon van Studio Droombeeld

Door Willem Hoppenbrouwers: 4-12-2020

Sharon van Studio Droombeeld hier huurt sinds een jaar een vast werkplek. Studio Droombeeld’s slogan is “Verbeelding brengt je overal”. Omdat ik nieuwsgierig van aard ben, heb ik eens een babbeltje met haar gemaakt. 

Wilem: Hoi Sharon, kun je ons in het kort vertellen wat Studio Droombeeld precies doet?

Sharon: Ik bedenk en ontwikkel concepten voor organisaties waar educatie, natuur of maatschappelijke thema’s een centrale rol spelen. Verhaal vertellen in beeld speelt hierbij altijd een grote rol. Illustratief ontwerp, dat is studio droombeeld.

WIllem: Je had Studio Droombeeld al voordat je hier kwam. Hoe was je destijds gehuisvest?

Sharon:  Eerst zat ik in Goretti en had daar mijn eigen atelier.

Willem: Klinkt goed. Waarom ben je BA013 gekomen?

Sharon: Bij was het erg stil. Omdat ik ook alleen in mijn bedrijf werk, miste ik collega’s. Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.

Willem: Klinkt me bekend in mijn oren. Meer huurder hebben deze motivatie om om die reden hier een werkplek te huren. Wat hoopte je hier te bereiken?

Sharon: Ik wilde beweging om nieuwe doelen te halen en dat is afgelopen jaar nog gelukt ook! De focus is weer scherp en ik heb veel leuke mensen hier ontmoet, ik zou niet meer zonder willen!

Willem: Super :-). Bedankt voor de babbel. Erg leuk om te horen dat je het hier naar je zin hebt en dat je focus weer scherp is… nog een bakkie…?

Ben je zelf benieuwd of Bouwatelier 013 ook een geschikte werkplek is voor jou? Bel me dan op 06-22 52 43 58 of stuur een mail naar info@bouwatelier013.nl

Groetjes Willem