Even voorstellen: Ferry van DAEN Mobility

Willem Hoppenbrouwers | 15 oktober 2020
Ferry van DAEN Mobility ft

Door Willem Hoppenbrouwers 13-10-2020

Huurders aan het woord

Sinds september 2020 huurt Ferry van DAEN Mobility een flexibele werkplek. Natuurlijk ben ik benieuwd naar de zakelijke activiteiten van onze nieuwe huurder en stelde hem daarom een paar vragen. Hieronder lees je zijn reactie.

Willem: Hoi Ferry, allereerst welkom bij Bouwatelier 013. Kun je ons in het kort vertellen wat jouw bedrijf DAEN Mobility doet?

Ferry: Wij helpen bedrijven en particulieren met efficiënte laadoplossingen voor elektrische auto's. Denk daarbij aan het voorzien van de juiste laadstations, maar bieden ook laadpassen en een oplossing voor de verrekening. DAEN Mobility doet dit vanuit een eigen platform en is aangesloten bij ongeveer 130.000 laadpunten.

Willem: Dat klinkt interessant, zeker in deze tijd met een groeiende behoefte naar laadpalen. Wanneer ben je begonnen?

Ferry: In maart 2020 zijn we officieel begonnen. Voorheen werkte we op projectbasis. Ik zelf werkte vooral vanuit huis, daar had ik een werkplek ingericht.

Willem: Waarom ben je naar Bouwatelier 013 gekomen? En wat wil je bereiken met een werkplek op een gezamenlijk kantoor met andere ondernemers als huurder?

Ferry: Omdat ik vanuit huis werkte had ik weinig direct contact met anderen. Merkte dat ik dat best saai vond. Ben toen op zoek gegaan naar een gedeeld kantoor. Heb jullie op internet gevonden, via Google geloof ik. Heb niet meteen contact opgenomen, maar uiteindelijk koos ik ervoor om je toch te bellen voor een afspraak. Tijdens mijn eerste bezoek viel me meteen op dat dit voor mij een inspirerende omgeving is. De hoeveelheid aan planten en de rust die dat uitstraalt. Tevens sprak me de diversiteit aan ondernemers aan en de sfeer die zij hier creëerde. Dit voelde voor mij als een plek waar ik wel wil werken. Met het werken tussen andere ondernemers hoop ik het collegiale gevoel te krijgen dat ik zou hebben dat ik bij een MKB normaal gesproken ook heb. Thuiswerken is ook maar alleen. Ik vind het prettig dat als ik een bak koffie drink ook even een babbeltje kan maken met een van de mensen hier.

Willem: Dank je wel voor je antwoorden. Ik doe mijn best om deze werkplek zo aangenaam mogelijk te maken voor jou en de anderen. Uiteraard wens ik je succes met je jonge onderneming en hoop dat je nog lang bij Bouwatelier 013 blijft.

Spreekt jou dit aan en wil je een keer langskomen? Stuur dan een e-mail naar: info@bouwatelier013.nl of bel mij. 06 – 22 52 43 58. Groetjes Willem.

 


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358