Thuiswerken bouwatlier013 TIlburg

Werk je regelmatig thuis, maar beschik je niet over de ideale werkplek? Of wil je wel eens in een geheel andere omgeving ‘thuis werken’? Dan is Bouwatelier013 misschien iets voor jou. Deze bijzondere flexwerkplek vind je bij jou in de wijk.

Bouwatelier013 is gevestigd in een voormalige houtwerkplaats in de Goirkezijstraat. Midden in hartje stad maar wonderwel ervaar je hier de rust van een klein dorpje. Binnen vind je een inspirerende werkplek. Geen standaard kantoortuin met kille bureaus, maar sfeervolle ruimtes waar je in alle rust kunt werken.
Huurders ervaren de sfeer over het algemeen als werken op kantoor, terwijl ze toch flexibel zijn.
Eigenaar Willem Hoppenbrouwers noemt dit ‘samen zelfstandig ondernemen’.

Naast zelfstandigen vinden steeds meer mensen die in loondienst zijn hun weg naar Bouwatelier013. Willem: “Mensen werken steeds vaker vanuit huis. Enerzijds omdat het aansluit bij Het Nieuwe Werken, maar soms ook noodgedwongen zoals tijdens de coronacrisis. Helaas blijkt de thuissituatie niet voor iedereen de ideale werkplek. In zo’n geval kun je er ook voor kiezen om enkele uren per dag uit te wijken naar een locatie waar je over alle kantoorfaciliteiten beschikt.”

Van groene oase tot feng shui
De een zoekt rust, de ander juist wat meer reuring. Bij Bouwatelier013 kun je voor beide terecht. De bovenverdieping is een groene oase met veel planten die zorgen voor een gezonde werkomgeving. Tussen het werken door kun je sparren met andere thuiswerkers of ondernemers. Ook kun je de speciale vergaderruimte reserveren als je wat meer privacy nodig hebt. Wil je echt in alle rust werken, dan is de benedenverdieping waarschijnlijk heel geschikt voor jou. Deze werkplek annex workshopruimte is volledig ingericht op basis van de leer van fengshui.

Proefdraaien?

Bij Bouwatelier013 kun je werkplekken huren vanaf een dag per week. In overleg is het ook mogelijk hiervan af te wijken. De vergaderruimte kun je ook huren zonder dat je gebruik maakt van een flexplek. Handig als je wilt videobellen bijvoorbeeld. Uiteraard zijn alle gebruikelijke kantoorfaciliteiten zoals wifi, printer en koffie aanwezig. Waarschijnlijk kom je te voet of per fiets naar Bouwatelier013. Wil je toch met de auto, dan parkeer je gratis voor deur.

Wil je een keer proefdraaien? Stuur dan een e-mail naar: info@bouwatelier013.nl of bel Willem Hoppenbrouwers: 06 – 22 52 43 58.