Zoals ieder jaar organiseren we bij Bouwatelier 013 een winter BBQ voor alle huurders. Ook dit jaar was het weer een gezellige avond met een speciaal tintje omdat we tegelijk een lezing van Trendprofessional Monique van Oers kregen. Ze gaf ons een inkijk in welke ontwikkelingen er gaande zijn en voor welke opgave we de komende jaren staan. En wat kan dit betekenen voor mijn vakgebied?

Monique van Oers verteld het in haar Trendpresentatie waarbij het gaat over bouwen van steden en woningen. Monique geeft ons een kijkje in de wereld van de technologische ontwikkelingen. Niet alleen techniek maar ook ons gevoel, wat vinden we belangrijk legt ze uit in haar presentatie. Hoe willen we wonen en wat vinden we belangrijk als het gaat om ons werk?

Een voorbeeld dat naar voren kwam in haar presentatie was de opkomst van de robotisering, big data en the internet of things. Onderwerpen waar we als samenleving over na moeten denken.

Tijdens de presentatie en ook nog na de presentatie werd er volop gesproken en nagedacht over de toekomstige ontwikkelingen. Leuk en inspirerend om zo met elkaar in gesprek te zijn.

Wil je meer weten over Monique van Oers neem dan contact op via e-mail info@moniquevanoers.nl of telefoonnummer 06 - 8239 9771. Ben je geïnteresseerd in een werkplek bij Bouwatelier 013 neem dan een kijkje op de website www.bouwatelier013.nl

Bouwatlier 013 winter BBQ 2018