Over

“Samen zelfstandig ondernemen maakt het ondernemen leuker en makkelijker!”

De gebruikers van Bouwatelier 013 creëren samen de sfeer.

De experts die nu in ons kantoor zitten, kenmerken zich door hun deskundigheid en ondernemerszin.

 

SAMENWERKING

De plezierige kantoortuin, de faciliteiten en het brainstormen over ondernemerschap kan hier nog een stap verder gaan! Als de onderlinge klik er is kunnen er ook mooie samenwerkingen uit voort komen.

De INITIATIEFNEMER

Bouwatelier 013 - Willem Hoppenbrouwers

Willem Hoppenbrouwers

Bouwadvies
Bouwatelier 013 is een initiatief van Willem Hoppenbrouwers. In 2012 begon ik als zelfstandig bouwadviseur en al snel kwam ik er achter dat ik alleen thuis werken zonder ‘collega’s’ niets aan vond. Ik ben daar geen uitzondering in heb ik gemerkt. Ik weet dat andere ondernemers het zelfstandig ondernemen soms eenzaam vinden, ze missen de collega’s om zich heen, het gevoel van ergens bij horen ontbreekt. Met Bouwatelier 013 hoop ik hier een invulling aan te geven voor collega ondernemers om zo samen zelfstandig te ondernemen.

“Ik vind zelfstandig ondernemen door alleen te zijn en te werken, niets aan.”

Zo ontstond in 2013 Bouwatelier 013: een inspirerende kantoortuin met een concept waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, brainstormen en netwerken. Van nature ben ik een sociaal en ondersteunend persoon die altijd de verbinding zoekt. De verbinding in persoonlijk en zakelijk, maar ook tussen de traditionele en andersdenkenden. Met Bouwatelier 013 faciliteer ik graag de zelfstandig ondernemer om te kunnen sparren over ondernemerschap en zeker ook over zaken die gaan over persoonlijke groei.

Een diepgeworteld gevoel dat iedereen zoekt, is volgens mij je verbonden voelen en laat dat nu net de ambitie zijn van Bouwatelier 013 om dat te faciliteren.

Laten we:

Samenwerken met
Aandacht voor elkaar
Mogelijkheden ontwikkelen
Erkenning met/vanuit relatie
Natuurlijk met passie en plezier

Uiteindelijk willen we bereiken dat het zelfstandig ondernemerschap makkelijker en leuker wordt door het samen te doen.

"Mensen willen graag ergens bij horen of verbinding voelen en dat geldt ook voor ondernemers. Bouwatelier 013 wil graag een fijne werkplek voor ze creëren waarbij ze samen zelfstandig kunnen ondernemen".